Tap je Ranja en versier je Pannenkoek

VersierPannekoekTrek je oudste kleren aan want we gaan heerlijk vuil worden! Wat is er voor een kind mooier dan ravotten in het bos, klimmen en klauteren, draaien en zwieren in onze speeltuin? Niets, inderdaad!

Onze pannenkoekenbakkers bakken een grote stapel pannenkoeken die de kinderen zelf mogen versieren met stroop, poedersuiker en natuurlijk heel veel snoepjes! Daarbij krijgen de kinderen onbeperkt ranja.

De kosten van deze leuke en lekkere activiteit bedragen € 8,50 per persoon.

Kinder GPS Puzzel en Speurtocht

Kinder GPSDeze GPS-tocht is door vele kinderen uitgeroepen tot de meest spannende en leukste speurtocht van allemaal. De tocht voert niet alleen langs alle mooie en spannende plaatsen van het bos, maar de kinderen moeten ook gaandeweg allerlei leuke, innovatieve, maar soms ook lastige opdrachten, puzzels en raadsels oplossen alvorens ze bij de verborgen schatkist uitkomen.

Wat zou er in de kist zitten? Misschien wel een boek of een berg met geld of goud, of misschien wel iets antieks of heel erg oud? In ieder geval een verrassing!

De GPS-tocht kost € 30,- per 8 kinderen. U brengt dan zelf een leuke verrassing mee voor in de schatkist.

De tocht duurt 1,5 tot 2 uur. De Gps-speurtocht kan natuurlijk ook in combinatie met onze Tap je Ranja en versier je Pannenkoek-activiteit worden geboekt.

Goochelshow

GoochelshowWat is er nu leuker om jouw kinderfeestje te vieren met een echte goochelshow? Of in de familiedag voor de kinderen een goochelshow op te voeren. Deze show is zeer interactief, omdat de kinderen ook zelf mee mogen goochelen.

De kosten bedragen € 180,-

Openingstijden

Maandag 
Open van 10:00 tot 18:00
LET OP, Keuken sluit 17:00

Dinsdag
In augustus geopend van 10:00 tot 18:00
LET OP, Keuken sluit 17:00

Woensdag t/m Zondag
Open van 10:00 tot zonsondergang
De keuken sluit dan om 18:30

Met besloten arrangementen kan onze sluitingstijd aangepast zijn.

Herberg 't Pannehûske | Roosendaalsebaan 4, 4885 JK Achtmaal | Telefoon 076-5985248